Wonen zoals jij dat wilt

In een gezellige woonwijk, dichtbij het winkelcentrum, bossen en parken, kunnen maximaal 4 cliënten ‘zelfstandig’ wonen op een manier die bij hen past. Met lieve en begripvolle begeleiders, die ze ondersteunen waar nodig, maar zoveel mogelijk zelf laten doen. De dienstverlening gaat volledig uit van de vraag van de cliënt. Niet kijken naar de beperkingen, maar juist naar de mogelijkheden. En dan mag iets best 2x zo lang duren.

Alle bewoners hebben een matige tot zeer ernstige verstandelijke en/of beperkte lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Maar als ‘Vriend van Lisa’ kan zij nog steeds elke dag de dingen doen die bij haar passen. Samen met anderen en onder begeleiding waar nodig. Iedere cliënt heeft een ruime, geheel zelfstandige kamer. De woonkamer, badkamer en toilet wordt gedeeld. De woning is enorm ruim van opzet en heeft een grote tuin.

Overdag gaan de cliënten naar dagbesteding elders.

Deel dit met anderen:

2 antwoorden op “Wonen zoals jij dat wilt”

 1. WoW wat klinkt dat gaaf en mooi.
  Lisa en Esmée kennen elkaar vd Mytylschool…. enz!!
  Kunnen we een keertje komen kijken?
  Is het wonen / begeleiding ook gericht op autisme?

  1. Hoi Nicolet,

   De bewoners waarmee wij in gesprek zijn, hebben allemaal in meer of mindere mate last van autisme.
   Op dit moment zijn wij al met best veel bewoners in gesprek. Vind je het goed als ik contact opneem met jou wanneer wij weten of we nog plek hebben voor een bewoner?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *