Vrijwilligers gezocht

Vind jij het leuk onze cliënten te ondersteunen bij hun vrijetijdsactiviteiten? Bijvoorbeeld samen dansen, wandelen, toneel spelen, boodschapje doen.  Of bij theater-, film- en muziekavonden inspringen. Maar ook vinden onze bewoners het leuk om samen te tuinieren, een spelletje te doen of te koken.

Functieomschrijving Het aanbod van activiteiten is heel divers, maar het gaat altijd om het samen met onze cliënten activiteiten ondernemen. Zoals knutselen, muziek maken, koekjes bakken.  Of je gaat mee met een ‘dagje uit” met de bus naar een dierentuin of muziekfestival. Met jouw hulp is het niet alleen gezelliger maar daardoor krijgen onze bewoners ook echt de aandacht die ze verdienen!

Ook kunnen we regelmatig hulp gebruiken met klusjes (onderhoud) in en om het huis. Schilderen, de tuin bijhouden, schilderijtje ophangen, de website of Facebook bijhouden.

Er is vast een activiteit die bij jou past. Neem even contact met ons op als je als vrijwilliger bij ons aan de slag wilt!

Deel dit met anderen:

2 antwoorden op “Vrijwilligers gezocht”

 1. Dag vrienden van Lisa,
  Ik lees net jullie artikel in de uitkijkpost en meteen begint het van binnen te kriebelen… wat een ontzettend mooi initiatief! Zelf ben ik werkzaam als begeleider op een crisis en observatie unit voor mensen met een VG-indicatie met verschillende (psychiatrische) problematiek. Hierdoor weet ik hoe moeilijk het voor veel mensen binnen deze groep is om een goede woonplek te vinden en vind ik het zo speciaal wat jullie doen. Ik zou hier graag op de een of andere manier onderdeel van willen zijn. Ik heb een SPH diploma en ben al vier jaar werkzaam als begeleider in de vg-sector waarvan het laatste jaar in klinische setting/woonvoorziening. Ik denk dat ik gezien mijn leeftijd (22), mijn werkervaring en vooral mijn enthousiasme goed aan zal sluiten bij Lisa en de andere meiden. Graag hoor ik wat ik voor jullie zou kunnen betekenen! Invalkracht? Vrijwilliger? Zeg het maar!
  Vriendelijke groet, Bibi Volger
  0681009566

  1. Hoi Bibi, dankjewel voor je enthousiaste reactie. Hij was in de spam gekomen dus we lezen het nu pas.
   Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Super leuk dat je daar interesse in hebt.

   Vind je het goed als we open zijn en wij draaien dat we contact met jou opnemen?

   Groeten,

   Danique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *