Steun ons! Wij hebben hulp nodig

Het afgelopen jaar hebben wij heel hard gewerkt om onze droom;  een gezinshuis voor meiden met een beperking, werkelijkheid te laten worden.

We hebben een plek gecreëerd waar zoveel mogelijk sprake is van een normale thuissituatie. Vaste begeleiders, vaste bewoners.  Een plek waar we onszelf kunnen zijn. Waar we trots mogen zijn op wat we al kunnen, en samen werken aan wat we nog mogen leren.

Een plek waar we altijd uitgaan van het positieve, waar we de liefste en meest betrokken begeleiders hebben werken.  Een mooi huis, midden in een fijne wijk in Heiloo.

Dit hebben wij helemaal zelf gerealiseerd door hard werk en eigen investeringen. Alle zorgbudgetten worden 100% aan zorg besteed. Geen kantoren, geen marge, geen overhead. Gewoon goede zorg en veel vrijwilligerswerk van de familie van Lisa.

En nu hebben wij een vijfde bewoner nodig om deze goede zorg op de lange termijn betaalbaar te houden. Maar vooral om de groep compleet te maken. De groep is nu net te klein om elkaar echt te kunnen versterken. En er is nu een meisje dat heel graag bij ons wil wonen, maar waar we geen plek voor hebben. We vinden het zo jammer dat we nu geen plekje voor haar hebben.

Daarvoor moeten wij een extra slaapkamer realiseren en die verbouwingskosten zijn begroot op ruim € 60.000. We gaan nu alles op alles zetten om dit te realiseren.

Wij hebben uw hulp nodig!

De vrienden van Lisa hebben wij helemaal zelf gefinancierd. Zo blijven we onafhankelijk en kunnen we zelf bepalen hoe de goede zorg eruit moet zien. Het nadeel is dat goede zorg duur is en we de begroting maar net aan sluitend kunnen krijgen. Voor een grote verbouwing om een extra slaapkamer te realiseren hebben wij uw hulp nodig.

We organiseren eind 2018 een veiling en benefietdiner.

Hiervoor gaan we ondernemers benaderen die diensten of producten willen doneren in ruil voor naamsvermelding/bekendheid. Al deze spullen en diensten worden geveild en van de opbrengst gaan we de slaapkamer bouwen. Deze veiling zal online plaatsvinden en sluiten tijdens een benefietdiner. De gehele opbrengst van het diner zal ook worden gebruikt voor de bouw van de slaapkamer.

Als u ons wilt steunen met een kleine bijdrage kan dat via onderstaande link, gemakkelijk en veilig. Alle kleine beetjes helpen Wij zijn u enorm dankbaar!
Geld inzamelen | Doneeractie.nl

 

Deel dit met anderen:

2 antwoorden op “Steun ons! Wij hebben hulp nodig”

  1. Hi David, Dankjewel voor je reactie. Op veel groepen op Facebook zitten we en hebben we zelf oproepjes geplaatst.
   Er komt ook onwijs veel binnen, dus ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Bedankt voor je tip!

   Groetjes,

   Danique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *