Update Maart

Bah de griep heeft ook hier toegeslagen dus de sollicitatiegesprekken hebben vertraging opgelopen. Nieuwe gesprekken worden nu gepland, dus dat gaat helemaal goed komen.

Mooi stukje in de Uitkijkpost over ons huis! Hebben we veel leuke reacties op gekregen. Dankjewel daarvoor.

Besloten is dat we 1 mei open gaan met een soft opening. De eerste bewoner komt dan wonen. De andere bewoners in de weken daarna. Dat geeft wat meer ruimte voor iedereen.

De aanvraag is gedaan bij de gemeente voor het verbouwen van de garage naar een slaapkamer voor Lisa . 12 maart vergadert de welstandscommissie hierover en dan krijgen wij hopelijk akkoord. Ik kreeg zowaar super netjes bericht van de gemeente hierover. Heeft vast met verkiezingstijd te maken. 🙂

Zodra akkoord snel de kozijnen bestellen, want het wordt nog spannend om die op tijd geleverd en geplaatst te krijgen.

Verder zijn wij nu in gesprek met een aantal bewoners en hun verzorgers. Het ziet er naar uit dat het een leuk team gaat worden.  Het ziet er naar uit dat ons huis vol zit en daarom zijn we nu niet op zoek naar nieuwe aanmeldingen van bewoners. Wij hebben geen wachtlijst, want wij gaan er vanuit dat we met de huidige bewoners nog jaren met plezier wonen en werken.

Je mag ons natuurlijk altijd een mailtje sturen (mail@devriendenvanlisa.nl) als je wilt dat wij contact met jou opnemen zodra er een bewoner wordt gezocht.

Deel dit met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *