Update februari

De allerleukste en liefste begeleiders

Afgelopen week zijn de vacatures online gegaan. De sollicitaties stromen binnen. Komende week zal er ook in verschillende kranten een advertentie komen te staan en wordt er een artikel in verschillende kranten over ons geschreven.

12 februari wordt de brievenselectie gemaakt en krijgen de kandidaten die worden uitgenodigd voor een kennismaking een telefoontje. Overige kandidaten ontvangen een mail.

Wij verwachten begin maart de eerste medewerkers een contract te kunnen bieden, zodat zij per 1 mei kunnen beginnen.

Nieuwe bewoners

Aanstaande woensdag staan er weer 3 kennismakingsgesprekken met potentiële nieuwe bewoners gepland. De week daarop ook nog 2. We hebben er alle vertrouwen in dat we op korte termijn een aantal bewoners kunnen aannemen die bij ons komen wonen. We hopen dan in de loop van de tijd de bewoners aan elkaar voor te kunnen stellen.

De verbouwing

Vandaag komt de aannemer langs en deze week worden de vergunningen voor het ombouwen van de garage naar slaapkamer voor Lisa aangevraagd. We hopen op een snel akkoord, zodat de kozijnen besteld kunnen worden. Het wordt nog spannend of dat allemaal lukt voor 1 mei. We doen ons best.

We hebben besloten dat we starten met 4 meiden in het huis. Mogelijk kan daar op termijn een 5de bewoner bijkomen. Hiervoor is het van belang dat de gemeente toestemming geeft voor het bouwen van een extra kamer. Dat er draagvlak is in de buurt en de buurtbewoners geen bezwaar hebben én dat ons benefietdiner zo een doorslaand succes is, dat we genoeg centen bij elkaar hebben om die verbouwing te betalen.

Regelwerkjes

De komende weken houden wij ons verder nog bezig met: het officieel oprichten van de stichting, het opzetten van de zorginstelling, afronden aanvraag ten behoeve van zorgtoeslag, het inrichten van de administratie, opstellen van contracten en offertes en ga zo maar door. Genoeg werk aan de winkel dus.

Super geweldige mensen!

Even een woord van dank voor de vele mensen die uit zichzelf vragen naar het benefietdiner. Ondernemers, vrienden en bekenden die graag iets willen bijdragen aan de veiling. Super lief en we maken daar dankbaar gebruik van.

Nu moet er eerst heel veel regelwerk worden afgerond. We hopen eind maart aan de slag te kunnen gaan met het organiseren van de veiling en benefietdiner. Dan checken we zeker bij alle lieve mensen in die zich hebben gemeld. Wil jij meehelpen met organiseren? Heb je iets voor onze veiling? Werk je in de horeca en kun je een diner helpen draaien (keuken/bediening) en wil je je vrijwillig eenmalig inzetten voor dit goede doel?

We horen graag van jou op lisa@devriendenvanlisa.nl 

 

Oh ja! En ons logo is af!

 

Deel dit met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *