Parttime medewerker gezocht | Student

Volg je een opleiding psychologie, of in de zorg?

Wil je relevante werkervaring op doen, écht iets voor anderen betekenen en goed verdienen? Of heb je een MBO diploma en wil je door voor HBO?

Wij zoeken een persoonlijk begeleider/verzorger voor ons wooninitiatief in Heiloo.

Functieomschrijving

Als persoonlijk begeleider heb je lol met max 5 cliënten, waar je eindverantwoordelijk voor bent.  Het is belangrijk dat het huis echt een gezinshuis is. Warmte en gezelligheid staan voorop. Natuurlijk coördineer je de uitvoering van (zorg)activiteiten aan de hand van het door jou of je collega (in samenwerking met ouders en dagbesteding) opgestelde ondersteuningsplan.

Je begeleidt de cliënten (met een verstandelijke beperking) bij de dagelijkse bezigheden in hun eigen woonomgeving. Spelletjes doen, samen de vaatwasser inruimen, samen de was ophangen.  Muziekje op en een luisterend oor. Je zorgt voor structuur en veiligheid. Je bent duidelijk, maar liefdevol. Je kijkt verder dan je neus lang is en gaat altijd uit van een positieve benadering. Straffen doen we nooit. Hooguit verbinden we consequenties aan beslissingen.

Je hebt een afwisselende en verantwoordelijke baan waarin je het verschil kunt maken. Je creëert een prettige, veilige sfeer waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt. Let op! Je staat vaak alleen op de groep (5 cliënten) daarom is het belangrijk dat je heel zelfstandig kunt werken.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een niveau 4 of 5 opleiding, bij voorkeur MMZ (vh SPW) of SPH-diploma, aangevuld met ruime werkervaring.

OF

Je studeert bijvoorbeeld Psychologie, of een andere relevante studie.

Nog belangrijker is dat alles wat niet in diploma’s te vangen is. Jij hebt een groot inlevingsvermogen en een gelijkwaardige houding t.o.v. de doelgroep. Je neemt initiatief en betrokken. Je bent bereid om ook steeds door te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Je bent bereid tijdens feestdagen en vakanties te werken. We werken op rooster in wisseldiensten: Je neemt daarbij 1 weekenddienst (vrijdag van 15:30 tot zaterdag 14:00 uur of zaterdag 14 uur tot zondag 13 uur) voor jouw rekening. Je slaapt in het huis en wordt voor de nacht 6 uur doorbetaald.

Wat je kunt verwachten

Je krijgt veel vrijheid om de functie uit te voeren op een manier die jou past. Om mee te denken. Zowel op het gebied van onze kleine organisatie, personeel, regelzaken als op de inhoud omtrent zaken die het voor de cliënt beter maken.

Die vrijheid kan soms ook lastig zijn. Je werkt altijd alleen en hebt daarnaast 1 x per maand vergadering met jouw collega’s. Het heeft dus voor-, en nadelen. Je moet stevig in je schoenen staan, verantwoordelijkheid aandurven en pro actief dingen durven aankaarten en bespreekbaar maken met jouw collega’s.

Salariëring

Je ontvangt € 17,50 bruto per uur. Kan ook als ZZP-er.

In de toekomst willen wij mensen in dienst nemen bij de stichting zelf. Voor wat betreft de arbeidsvoorwaarden volgen wij dan zoveel mogelijk de CAO Gehandicaptenzorg.

Daarnaast kun je rekenen op een werkgever/opdrachtgever die echt naar je luistert. Je komt op een plek te werken, waar het belangrijk is dat je meedenkt en waar jouw ideeën worden gewaardeerd. Wij bieden jou veel flexibiliteit en verwachten dat dit twee kanten op werkt.

Je kunt per direct aan de slag, maar voor de juiste nieuwe collega hebben wij ook geduld.

Procedure

Wil je meer weten? Stuur jouw sollicitatie naar contactmetvvl@gmail.com. We zien graag jouw cv en motivatie tegemoet. We verwerken alles handmatig, dus je krijgt niet direct een bevestiging.

Binnen 10 dagen hoor je van ons, of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Dat gesprek zal zijn met één van jouw collega’s.

Indien jij en zij enthousiast zijn, volgt een tweede gesprek bij een meewerkend bestuurslid. Indien van beide kanten positief gaan we afspraken maken.

Ook zoeken wij veel vrijwilligers!

Deel dit met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *