Over de stichting VVL

De zorg moet anders. Beter! Met respect voor iedereen, zorg op maat en vooral tijd voor plezier! Daarom zijn wij ‘De vrienden van Lisa’ gestart. Een kleinschalig wooninitiatief, waar we echt persoonlijke begeleiding kunnen leveren.

Iedere bewoner krijg een eigen persoonlijk begeleider. De zogenaamde mentor. Deze begeleider stelt in overleg met behandelaars, ouders (of wettelijk vertegenwoordiger) en andere betrokkenen en persoonlijk jaarzorgplan op.

Iedere bewoner heeft een eigen ZZP (zorg zwaarte pakket). Deze indicatie is afgegeven voor het CIZ en de bedragen zijn afhankelijk van de hoeveelheid zorg die de bewoner nodig heeft. VVL geeft in het jaarzorgplan aan welke zorg specifiek geleverd wordt aan de bewoner voor dit bedrag. Wij zijn daarin heel eerlijk, wat is er wel en niet mogelijk voor dat bedrag. Als er meer zorg nodig blijkt te zijn, kunnen we eventueel helpen bij het aanvragen van extra budget.

De stichting VVL heeft geen winstoogmerk. Alle PGB budgetten komen dus direct ten goede aan de bewoners. Aan de verzorging en het verhogen van hun levensgeluk! In de verantwoording hiervan zijn wij transparant en duidelijk.

Deel dit met anderen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *