Over de ‘Vrienden van Lisa’

Gezinshuis Heiloo

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn de “Vrienden van Lisa’. Een gezinshuis  in Heiloo voor 4 gehandicapte, jong volwassen meiden, die nergens anders terecht kunnen.

Onze Lisa is op jonge jarige leeftijd aangereden en na een lange periode van ziekenhuizen, coma, revalidatiecentra en heel veel oefenen is ze al vele jaren uit gerevalideerd.

Lisa heeft 18 jaar thuis gewoond bij haar moeder, broertje en zusjes en is daar thuis verzorgd. Maar nu is ze groot en wil ze op zichzelf. Ze wil vrienden maken, zich nuttig en gewaardeerd voelen. Een eigen plekje. Na een fiasco binnen de bestaande zorginstellingen zijn wij de vrienden (of eigenlijk familie) van Lisa, stichting “De vrienden van Lisa’ gestart.

Kleinschalig wonen gehandicapten

De zorg moet anders. Beter! Met respect voor iedereen, zorg op maat en vooral tijd voor plezier! Mei 2018 gaan onze deuren op en leveren wij zelf deze goede zorg. Het gehele zorgbudget wordt besteed aan de zorg zelf. Geen overhead, duur management of onzinnige bonussen. Gewoon eerlijk. Lees meer over waar we voor staan.

Doe nu simpel en snel een eenmalige donatie!
Geld inzamelen | Doneeractie.nl


Het kan echt! Wij zijn op zoek naar nog meer vrienden, die samen met Lisa op onze prachtige locatie in Heiloo willen wonen. Als ouder of vertegenwoordiger heb jij een stem in stichting en kun je over veel dingen mee beslissen. Wij willen vooral een warme thuissituatie creëren vol vrienden.

Ken je een jong- meerderjarige volwassen meid (tot 30 jaar) die ook op zoek is naar een fijne plek om te wonen? Maak haar eens attent op ons initiatief. Wij zijn nog op zoek naar medebewoners. Lees er hier meer over.

Steun ons!

Wij hebben het gehele initiatief zelf gefinancierd. Al het geld gaat direct naar de zorg. Daarin zijn wel heel transparant en dat biedt ons de ruimte om de zorg zo in te kopen als nodig is voor de bewoners. Zo blijven we geheel onafhankelijk. Goede zorg is alleen een kostbaar goed. Wij hebben nog € 58.500,- nodig om een extra slaapkamer aan te bouwen. Dan zouden we plek krijgen voor een 5de meisje wat zo een huis als ons gezinshuis heel hard nodig heeft. Helpt u ons? Elk bedrag helpt ons op weg, zodat we voor het einde van het jaar die aangepaste slaapkamer kunnen laten bouwen. Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Deel dit met anderen:

2 antwoorden op “Over de ‘Vrienden van Lisa’”

 1. Ik lees er misschien overheen, maar in welke plaats staat jullie huis?
  Lijkt me voor geïnteresseerden wel fijn om te weten…
  Vind het een erg mooi initiatief en zal het delen.
  Groet,
  Sacha

  1. Hi Sacha,

   Dankjewel voor je reactie. Onder contact staat het hele adres.
   Het gezinshuis staat in Heiloo. Maar goed punt, ik zal dat verder wat meer verduidelijken op de website.
   Bedankt voor je tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *